Kontaktirajte nas na: +385 (0)99 583 8870 ili info@pcelarska-oprema.hr

O nama

Stranica Pčelarska oprema rezultat je tvrtke Agro Simpa d.o.o. u približavanju naših proizvoda i usluga pčelarima iz svih krajeva Hrvatske. Godine 2014., zbog sve većih zahtjeva tržišta, u svoj asortiman uvrstili smo i program za pčelarstvo.Naša najveća prednost je vlastita proizvodnja šećernih pogača za pčele i satnih osnova, a veliku pozornost posvetili smo kvaliteti krajnjeg proizvoda birajući najbolju tehnologiju za proizvodnju dostupnu na tržištu i zapošljavajući stručan i obrazovan kadar. Za proizvodnju satne osnove koristimo prirodni pčelinji vosak, kojeg analiziramo na parafine prije puštanja u daljnju obradu. Prikupljamo ga od pčelara diljem Sisačko-moslavačke županije, a planiramo i proširenje otkupne mreže. Vršimo i uslugu prerade Vašeg vlastitog voska!

PČELARSKA TRGOVINA SISAK

Sve proizvode možete pregledati i naručiti u našem online katalogu kojeg svakim danom proširujemo i nadopunjujemo, a pozivamo Vas i da slobodno navratite u našu trgovinu specijaliziranu za pčelarstvo na adresi Marijana Celjaka 35, Sisak.

PČELARSKA TRGOVINA KARLOVAC

Tvrtka Agro Simpa d.o.o. otvorila je novu trgovinu pčelarske opreme u Karlovcu, Turanj 59. Na toj lokaciji možete kupovati kompletnu pčelarsku opremu te ostalu robu iz našeg asortimana (sjemenska roba, stočna hrana, zaštitna sredstva, umjetna gnojiva, vrtni alati…). Povoljne cijene pogača za pčele, satnih osnova vlastite proizvodnje, vrcaljki, košnica i ostale drvenarije, kanti za med, zaštitne odjeće, ambalaže te sve ostale opreme za potrebe u pčelarstvu. Ovo je naša druga pčelarska trgovina te se nadamo daljnoj uspješnoj suradnji sa pčelarima.