+385 99 226 7176

Internet trgovina Pčelarska oprema

PčelarskaOprema.hr rezultat je firme Agro Simpa d.o.o. u približavanju naših proizvoda i usluga pčelarima iz svih krajeva Hrvatske. Godine 2014., zbog sve većih zahtjeva tržišta, u svoj asortiman uvrstili smo i program za pčelarstvo.

Proizvodi za pčelare, pčelarska oprema logo

Danas naša online trgovina broji preko 300 proizvoda namijenjenih pčelarima. 
Dostavljamo diljem Hrvatske a možete nas i posjetiti na sveukupno 4 lokacije.

Proizvodni pogon

Izrada satne osnove u proizvodnji Agro Simpa D.o.o

Naša najveća prednost je vlastita proizvodnja šećernih pogača za pčele i satnih osnova, a veliku pozornost posvetili smo kvaliteti krajnjeg proizvoda birajući najbolju tehnologiju za proizvodnju dostupnu na tržištu i zapošljavajući stručan i obrazovan kadar. 

Za proizvodnju satne osnove koristimo prirodni pčelinji vosak, kojeg analiziramo na parafine prije puštanja u daljnju obradu. Prikupljamo ga od pčelara diljem Sisačko-moslavačke županije, a planiramo i proširenje otkupne mreže. Vršimo i uslugu prerade Vašeg vlastitog voska!

Naši proizvodi

Api Energy sirup za pčele,prihrana i uzimljavanje pčela,spremno za uporabu

Pčelarske poslovnice

Sve proizvode možete pregledati i naručiti u našem online katalogu kojeg svakim danom proširujemo i nadopunjujemo, a pozivamo Vas i da nas posjetite u naše trgovine specijalizirane za pčelarstvo.

Tvrtka Agro Simpa d.o.o. otvorila je novu trgovinu pčelarske opreme u Karlovcu, Turanj 59. Na toj lokaciji možete kupovati kompletnu pčelarsku opremu te ostalu robu iz našeg asortimana (sjemenska roba, stočna hrana, umjetna gnojiva, vrtni alati…). Povoljne cijene pogača za pčele, satnih osnova vlastite proizvodnje, vrcaljki, košnica i ostale drvenarije, kanti za med, zaštitne odjeće, ambalaže te sve ostale opreme za potrebe u pčelarstvu. Ovo je naša druga pčelarska trgovina te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji s pčelarima.

Posjetite KONTAKT stranicu i provjerite sve dostupne lokacije prodaje ili naručite online.

Shopping Cart
Scroll to Top