+385 99 226 7176
Pčelarska-Oprema.hr Logo

Kategorije proizvoda

Dobrodošli u Pčelarska-oprema.hr – Vašu najbolju destinaciju za vrhunsku pčelarsku opremu i pribor! Naša trgovina nudi širok asortiman proizvoda za pčelare, uključujući vrcaljke, kante za med, staklene i PVC tegle za med i propolis, kvalitetnu hranu za pčele, košnice i dijelove za košnice, kao i sitnu pčelarsku opremu i pribor. Osim toga, u ponudi imamo zaštitnu odjeću za pčelare i jedinu satnu osnovu s certifikatom kvalitete. Naša oprema i proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete kako bi vam pomogli u uspješnom i sigurnom pčelarenju. Ovlašteni smo zastupnik Lyson pčelarske opreme, jedan od najkvalitetnijih i najnaprednijih brendova u svijetu pčelarstva. Istražite kategorije proizvoda i pronađite sve što vam je potrebno za vaš pčelarski hobi ili profesionalno bavljenje pčelarstvom.

Vrcaljka Lyson 8 kasetna

Vrcaljke i aparati

Kompletna Lyson ponuda vrcaljki, stolova, dekristalizatora i topionika voska.

Tegla za med Medo

Ambalaža za med i propolis

Staklene i PVC tegle za med, zatvarači te male staklenke za propolis.

Pogača za pčele HighProtein 1kg

Hrana za Pčele

Kvalitetna hrana za pčele prepoznata u cijelome svijetu. U ponudi možete pronaći : pogače, sirup za pčele te peludnu zamjenu ApiBoost Pro.

Kanta za med inox 50l

Kante za med

Širok izbor kanti za med. PVC kante manjih zapremnina te Inox kante od 30 do 200l. PVC bačve s ispustom zapremnine od 60 - 200l.

Nukleus 6 okvira

Košnice i dijelovi za košnice

LR Nastavak, okvir, polunastavak, drvene i PVC podnice, vratašca, bježalice, hranilice i nukleusi. Sve što se montira na košnicu.

Pčelarski nož američki cr

Pčelarska oprema i pribor

Sitna pčelarska oprema. Dimilica ,pčelarski nož, dlijeto, kliješta za okvire, otklapači saća, bušač okvira..

Flomaster za maticu Posca

Pribor za matice

Flomasteri za obilježavanje, igle za presađivanje, Jenter set za uzgoj matica, kavezi, cilindri i blokatori matica.

Pčelarska zaštitna odjeća HBP

Zaštitna Odjeća

Ventilirajuća pčelarska jakna, hlaće, rukavice, kombinezon te obična pčelarska jakna, hlaće, rukavice i kombinezoni. U ponudi za našu HBP (HoneyBee Protect) odjeću možete pronaći i zamjenske šešire koji odgovaraju svim veličinama jakna i kombinezona.

Satna Osnova s Certifikatom

Satna Osnova

Jedina satna osnova s certifikatom kvalitete. Analiza se radi u tehnološki naprednom laboratoriju te se određuje udio nečistoće u satnoj osnovi. Moguća je i zamjena voska te izrada satne osnove iz isključivo vašeg voska. Dostupni LR, AŽ a po narudžbi i Farrar te polunastavak.

Shopping Cart
Scroll to Top