+385 99 226 7176

Bočica za propolis 20ml (staklo)

Bočica za propolis (staklo) pruža zaštitu i skladištenje. Izrađena od tamnog stakla, bočica sprječava prodor svjetlosti i oksidaciju. Ne podljeva se.

0,38

SKU 11243 Kategorija

[tabgroup]
[tab title= “O proizvodu”]

Bočica za propolis 20ml (staklo)

Bočica za propolis staklena s čepom je savršen izbor za čuvanje i skladištenje propolisa. Izrađena od debljeg tamnog stakla, ova bočica osigurava optimalnu zaštitu propolisa od svjetlosti i oksidacije, što pomaže u očuvanju njegove kvalitete i ljekovitih svojstava.

Bočica dolazi s praktičnim čepom koji osigurava hermetičko brtvljenje, čime se sprječava prodor zraka i vanjskih elemenata. Ovaj čvrsti čep također sprječava curenje i propuštanje.

Tamno staklo bočice ima dodatnu prednost blokiranja štetnih UV zraka, što pomaže u očuvanju kvalitete propolisa. Također pruža estetski izgled, čineći bočicu atraktivnom za prezentaciju i darivanje.

Staklena bočica je pogodna za pčelare, ljubitelje prirodnih proizvoda i sve one koji žele očuvati ljekovita svojstva propolisa na najbolji mogući način. Dodajte je svojoj kolekciji pčelarske opreme i uživajte u sigurnom i praktičnom skladištenju propolisa.

Ova staklena bočica se može koristiti i za pohranu eteričnih ulja zbog blokiranja UV zraka.

Provjerite ostatak ponude ambalaže i spremnika za doziranje.

[/tab]
[tab title= “Povezane stranice”]

Agro Simpa D.o.o.  Honey Bee Pro

[/tab]
[/tabgroup]

 

Težina 0,06 kg
Shopping Cart
Bočica za propolis 20ml (staklo)
0,38
Scroll to Top