Kontaktirajte nas na: +385 (0)44 719 435 ili info@pcelarska-oprema.hr

HiveAlive

Akcija!

83,90 kn639,90 kn

Ušteda:18.1%

Najbolje upotrijebiti do: 01/2020

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

HiveAlive je dopunska hrana za pčele, kako bi održale snažnu zajednicu prirodnim putem. HiveAlive pomaže u postizanju nutritivnih potreba zajednica, potiče zdravi probavni trakt, sprečava fermentaciju sirupa, poboljšava apsorpciju nutrijenata, proteina i šećera. Pčele i matice su jače, jednostavno i brzo je za korištenje, povoljno utječe na otpornost pčela, stvaranje jačeg legla i povećanje proizvodnje meda. Sadrži prirodne sastojke i ekskluzivnu mješavinu znanstveno odobrenih irskih morskih algi. HiveAlive koristi preko 3.5 milijuna zajednica širom svijeta te je jedini dodatak prehrani za pčele sa morskim algama. Iako je neobično da pčele budu hranjene morskim algama praksa dodavanja morskih algi u druge hrane za životinje dugo je uspostavljena.

Morske alge se daju životinjama za mnoštvo prednosti poput:
Produktivnost
Opće zdravlje
Zdravlje želudca
Imunološka funkcija
Ishrana

3 sastojka koja pomažu vašim pčelama
Morske alge – Koristeći patentirani proces, jedinstvenu kombinaciju ekstrakta morskih algi, od kojih se neke nalaze samo na obali Irske, razvijen je od strane stručnjaka za prehranu i biologiju mora.
Timol – HiveAlive koristi jedinstveni postupak emulzifikacije kako bi se osiguralo da se lako uklopi u šećerni sirup i ne uzrokuje odvajanje ili rekristalizaciju
Limunska trava – Umiruje pčele i čini šećerni sirup atraktivnim za njih.

Rezultati ispitivanja HiveAlive pokazuju:
89% povećanje populacije zajednica
40% povećanje u prinosu meda
15% smanjenje gubitaka preko zime
39% povećanje legla
Zdrave zajednice
Zdrav probavni trakt

100ml aktivira do 40l sirupa / hrani 10 zajednica
500ml aktivira do 200l sirupa / hrani 50 zajednica
2l aktivira do 800l sirupa / hrani 200 zajednica

Razlog zbog čega su morske alge tako korisne je zbog njihovih antimikrobnih, antivirusnih, antifungalnih, imunološko poticajnih svojstava i probiotičke aktivnosti kao i visoke razine vitamina i minerala.
Morske alge koje se nalaze u HiveAlive prikupljaju se iz čistih voda Atlantskog oceana s zapadne obale Irske. Ove se alge pažljivo obrađuju kako bi se izvdvojili svi biološki aktivni sastojci koji osiguravaju maksimalnu učinkovitost.

Upute za hranjenje: 1. Dobro protresite 2. Pomiješajte sa sirupom u omjeru 2,5ml HiveAlive po litri sirupa. Preporučeno je minimalno 4 litre aktiviranog sirupa po košnici. 3. Dobro promiješajte. Može se dodati u pogaču ili invertni sirup. Temperatura sirupa/pogače ne smije biti veća od 50°C. Slabe ili ne hranjene pčele trebale bi biti posprejane prema sljedećim uputama: 1. Pošpricajte jednom tjedno tijekom 3 tjedna 2. Koristite sirup sa jednakim udjelom šećera i vode (1:1) 3. Dodajte  HiveAlive u šećerni sirup u maksimalnom omjeru 1:100 4. Pošpricajte cijelo plodište, pčele i okvire sa obadvije strane. Alternativno, pošpricajte aktivirani sirup podjednako između okvira. Za još bolji rezultat košnice se mogu poprskati i u proljeće. Košnice mogu biti prskane do 2 tjedna prije dodavanja nastavaka. Sastav: Ekstrakt algi (Fucu vesiculosus), obrok od morskih algi.

Dodaci: Thymol, limunska trava

Analitički sastav: sirovi proteini 0,3%, sirova vlakna 0,5%, sirova ulja i masti 0,6%, natrij 0,2%, sirovi pepeo 2,7%, vlaga 88%.

Ovo je prirodni proizvod, ali molimo uzmite u obzir sljedeće: držite dalje od dohvata djece, izbjegavajte dodir s kožom, u slučaju kontakta s kožom isperite s puno vode, u slučaju dodira s očima ispirite s vodom najmanje 15 minuta, u slučaju gutanja veće količine ovog proizvoda, popijte puno vode i pozovite liječnika. Varijacije u boji ovog proizvoda su normalne.

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Ne držati na temperaturi ispod 8°C.

Proizvođač: Advance Science Ltd., Galway, Irska

EU broj dozvole: IEG240967.

Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na dnu pakiranja. Iskoristiti u roku od 6 mjeseci nakon otvaranja.