+385 99 226 7176

Kanta za med 25l 32kg, inox slavina

Visokokvalitetna Inox kanta za med 25l koja će zadovoljiti sve potrebe pčelara prilikom skladištenja i prerade meda. Ova izdržljiva posuda dolazi s opcijom odabira između PVC ili inox slavine, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost prilagođavanja vašim preferencijama i zahtjevima.

589,90

Nema na zalihi

SKU 12076 Kategorija

Inox kanta za med 25l izrađena je od nehrđajućeg čelika koji osigurava dugotrajnost i zaštitu od korozije. Ovo je posebito važno za skladištenje meda koji zahtijeva higijenske uvjete kako bi zadržao svoju prirodnu svježinu.
Ovisno o vašim željama, možete odabrati između PVC ili inox slavine. PVC slavina omogućava jednostavno rukovanje i lakoću korištenja, dok inox slavina dodatno doprinosi elegantnom izgledu posude te dugotrajnosti.

Dostupna u kapacitetima od 25, 40 i 60 litara, ova posuda pruža vam mogućnost da odaberete onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i obimu pčelarske proizvodnje.

Praktičnost i Funkcionalnost: kanta za med 25l je opremljena praktičnim ručkama koje olakšavaju nošenje i premještanje. Njezin ergonomski oblik omogućava vam da lako izvadite med bez previše napora.

Glatka unutarnja površina inox posude olakšava čišćenje i održavanje higijene. To je od ključne važnosti kako bi se osigurala kvaliteta meda i spriječila eventualna kontaminacija.

Neovisno o tome jeste li početnik ili iskusni pčelar, Inox posuda za med je neizostavni element svakog pčelarstva. Od sada možete uživati u praktičnom i higijenskom rukovanju medom te ga čuvati na najbolji mogući način.

Ostatak ponude kanti i bačvi za med provjerite OVDJE
Za akcije, pogodnosti i događaje pratite nas na našem Facebook profilu

Težina 10 kg
Shopping Cart
Scroll to Top