+385 99 226 7176

Kanta za med 28l PVC

Žuta kanta za med 28 litara predstavlja savršeno rješenje za pčelare koji traže pouzdan i funkcionalan način za skladištenje i transport meda. Njezina izdržljiva konstrukcija, praktične ručke i privlačna boja čine je neprocjenjivim alatom za vašu pčelarsku opremu. Uz ovu kantu, vaša pčelarska aktivnost postaje olakšana i učinkovitija, čuvajući med svježim i neometanim do trenutka kada ga budete spremni koristiti ili distribuirati.

8,55

SKU 11186 Kategorija

Kanta za med 28l

s prostranim kapacitetom od 28 litara, ova kanta pruža dovoljno prostora za sigurno skladištenje meda iz vaših košnica. To je idealno rješenje za prikupljanje, transport i čuvanje meda tijekom pčelarskih aktivnosti.

Kanta za med 28l je izrađena od debelog i čvrstog materijala koji je otporan na habanje i udarce. Ova kvalitetna plastika jamči dugotrajnost proizvoda i štiti med od vanjskih utjecaja.
Opremljena snažnim ručkama, omogućava lako prenošenje čak i kada je napunjena medom. Ručke su ergonomski oblikovane kako bi vam olakšale rad i minimizirale napor prilikom manipulacije kantom.

Žuta boja kante nije samo estetski privlačna, već i korisna jer pomaže da se lako primijeti čak i u zauzetim okruženjima pčelinjaka ili skladišta.

Ostatak ponude kanti i bačvi za med provjerite OVDJE
Za akcije, pogodnosti i događaje pratite nas na našem Facebook profilu

Težina 1,3 kg
Shopping Cart
Kanta za med 28l PVC
8,55
Scroll to Top