+385 99 226 7176

Košnica AŽ standard 10

Košnica za pčele AŽ standard je visokokvalitetna i praktična košnica koja pruža pčelarima sve što im je potrebno za uspješno vođenje pčelinjih zajednica.

129,52

SKU 4359 Kategorija

Košnica AŽ standard

Košnica za pčele AŽ standard je izuzetno kvalitetna i funkcionalna košnica koja zadovoljava potrebe modernog pčelara. Ova košnica je dizajnirana s naglaskom na praktičnost, lakoću korištenja i dobrobit pčela. Izrađena je od visokokvalitetnog drvenog materijala koji pruža izvrsnu izolaciju i trajnost.

AŽ standard je popularan tip košnice koji se koristi širom svijeta. Njegov dizajn omogućava pčelarima da efikasno upravljaju pčelinjim zajednicama i pružaju optimalne uvjete za njihov razvoj. Košnica sadrži okvire s integriranim satnicama na kojima pčele grade saće i skladište med, polen i leglo. Također ima izolirani krov i donju podnicu s letvicama za ventilaciju i regulaciju temperature unutar košnice.

Prednosti :

Ova košnica nudi pčelarima mnoge prednosti. Omogućava lako pregledavanje i manipulaciju okvirima, što olakšava provjeru zdravlja pčela, prikupljanje meda i upravljanje rojevima. Također pruža dobru ventilaciju, održava stabilnu temperaturu i štiti pčele od nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Košnica za pčele AŽ standard je izvrsna investicija za sve pčelare, bez obzira na njihovo iskustvo. Njena pouzdanost, funkcionalnost i trajnost čine je idealnim izborom za održavanje jakih i zdravih pčelinjih zajednica te dobivanje kvalitetnog meda.

Više o košnicama na LINKU

Težina 39 kg
Shopping Cart
Košnica AŽ standard 10
129,52
Scroll to Top