+385 99 226 7176

Pčelarski nož multi

Pčelarski Nož Multi izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, s ergonomskim drvenim rukohvatom za udobno i sigurno držanje. Nož ima dvostruku funkcionalnost: ravan, oštar kraj za uklanjanje propolisa i voska te zakrivljen, nazubljen kraj za lako odvajanje nastavaka i vađenje okvira. Uz otvor za vađenje čavala, nož je praktičan i višenamjenski. Dimenzije noža su 255 mm dužine, 35 mm širine na savijenom dijelu i 70 mm na dijelu s kukom, s ukupnom masom od 185 g.

5,05

SKU 11240 Kategorija

Pčelarski Nož Multi

Pčelarski Nož Multi s drvenim rukohvatom izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox) te obložen drvom na sredini, što omogućava ugodno i sigurno držanje prilikom rada. Ovaj višenamjenski alat neizostavan je dio opreme svakog pčelara, osiguravajući jednostavno i učinkovito obavljanje svih potrebnih radnji u košnici.

Značajke proizvoda:

  • Dvostruka funkcionalnost: Jedan kraj noža je ravan, savijen pod pravim kutom i oštar, omogućavajući brzo i lako uklanjanje propolisa i voska s nastavaka i okvira. Drugi kraj noža je zakrivljen i nazubljen, što olakšava odvajanje nastavaka jedan od drugog i vađenje okvira.
  • Otvor za vađenje čavala: Na površini noža nalazi se otvor koji služi za vađenje čavala, ali može poslužiti i za lakše odlaganje noža na nosač.
  • Ergonomski dizajn: Drveni rukohvat osigurava udobnost i kontrolu tijekom rada.
  • Profesionalna kvaliteta: Nož je dugačak 255 mm, širok 35 mm na dijelu gdje je savijen, odnosno 70 mm na dijelu gdje je kuka. Izrađen je od nehrđajućeg čelika debljine 3,0 mm. Ukupna masa noža iznosi 185 g.

Prednosti:

  • Višenamjenski alat: Kombinacija dva osnovna alata potrebna svakom pčelaru.
  • Visoka kvaliteta materijala: Nehrđajući čelik i drveni rukohvat osiguravaju dugotrajnost i otpornost.
  • Jednostavna uporaba: Dizajniran za lako rukovanje i učinkovito obavljanje svih zadataka u košnici.

Kompletnu ponudu dodatne pčelarske opreme i pribora potražite na linku .
Zapratite nas i na našoj Facebook stranici kako bi uvijek bili u toku s nadolazećim akcijama.

Težina 0,18 kg
Shopping Cart
Pčelarski Nož MultiPčelarski nož multi
5,05
Scroll to Top