+385 99 226 7176

Podnica LR AV žičana s limom

Podnica LR žičana AV s limom je specifičan tip podnice koji se koristi u pčelarstvu. Kontrola ventilacije, suzbijanje grinje Varoa.

10,50

SKU 12619 Kategorija

[tabgroup]
[tab title= “O proizvodu”]
LR (Langstroth) žičana podnica AV s limom je specifičan tip podnice koji se koristi u pčelarstvu.

Kontrola ventilacije: Žičana podnica AV (Anti-Varroa) s limom omogućuje bolju kontrolu ventilacije u košnici. Limovi na podnici imaju otvore koji reguliraju protok zraka, što može pomoći u reguliranju temperature i vlažnosti unutar košnice.

Suzbijanje Varroa grinje: Ova vrsta podnice ima poseban lim koji se koristi za prikupljanje i kontrolu pada Varroa grinja, koje su paraziti koji pogađaju pčele. Limovi omogućuju pčelaru da procijeni razinu zaraze Varroa grinjama i poduzme potrebne mjere za suzbijanje. [/tab]
[tab title= “Kada se koristi?”]

Podnica LR

se obično koristi tijekom pčelarske sezone (proljeće, ljeto), kada je prisutna aktivnost pčela u košnici. To je vrijeme kada se Varroa grinje najviše reproduciraju, pa je važno pratiti i kontrolirati njihovu prisutnost.

Podnica s limom također se može koristiti tijekom provjere stanja košnice ili tijekom tretmana protiv Varroa grinja, kako bi se pratila učinkovitost tretmana.
Za tretman protiv grinje može se koristiti Mravlja kiselina, više o tome pogledajte na LINKU.

 

[/tab]

[tab title= “Povezane stranice”]

Agro Simpa D.o.o.  Honey Bee Pro 

[/tab]
[/tabgroup]

Shopping Cart
Podnica LR AV žičana s limom
10,50
Scroll to Top