+385 99 226 7176

Posuda za med PP 250ml s poklopcem

1,00

Availability: Na zalihi

SKU 11199 Kategorija

Posuda za med PP 250ml s poklopcem

Naša posuda za med od 250 ml izrađena je od kvalitetne PP plastike koja pruža izvanrednu zaštitu i dugotrajnost vašem medu. Ova posuda je idealna za pohranu i prezentaciju meda, bilo da ste pčelar ili ljubitelj domaćeg meda.

Posuda ima kapacitet od 250 ml, što je savršena veličina za kućnu upotrebu ili kao mali poklon za prijatelje i obitelj. Njena kompaktna veličina omogućava lako držanje u ruci, a istovremeno zauzima malo prostora na polici ili u hladnjaku.

Uz posudu dolazi i čvrsti poklopac kojim se posuda zatvara, osiguravajući da vaš med ostane svjež i siguran od vanjskih elemenata. Poklopac također sprječava curenje, omogućavajući vam da posudu sigurno prenosite ili skladištite u ležećem položaju.

Posuda je izuzetno praktična jer se lako čistiti i održavati. Materijal od PP plastike je otporan na mrlje i lomove.

Ova posuda za med također je dizajnirana s estetikom na umu. Prozirna plastika omogućava vam da vidite količinu preostalog meda, dok elegantan oblik posude dodaje dašak profinjenosti. Savršenog oblika za postavljanje reklamne naljepnice.

Uz našu Posudu za med PP 250ml s poklopcem, možete biti sigurni da će vaš med biti kvalitetno pohranjen, svjež i spreman za uživanje. Nabavite svoju posudu danas i otkrijte praktičnost i kvalitetu koju pruža naš proizvod.

Provjerite ostatak ponude ambalaže i spremnika za doziranje.

Ponuda dodataka prihrani za pčele (Agro Simpa brend: Honey Bee Pro )

Težina 0,01 kg
Shopping Cart
Posuda za med PP 250ml s poklopcem
1,00

Availability: Na zalihi

Scroll to Top