+385 99 226 7176

PVC Teglica 370ml

PVC Teglica odlično je rješenje za upakiravanje meda. Mala masa teglice i čvrsto zatvaranje zatvarača omogućuju povoljan i siguran transport vašeg meda.

0,40

SKU 11228 Kategorija

[tabgroup]
[tab title= “O proizvodu”]

PVC teglica za med 370ml

PVC Teglica je idealna za pohranjivanje i prezentaciju svježeg meda. Izrađena je od debljeg PVC materijala koji osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Ova teglica ima kapacitet od 370ml, što je savršeno za male količine meda koje želite pohraniti ili podijeliti s prijateljima, obitelji ili pak kupcima.

Teglica je opremljena čvrstim poklopcem koji pruža dobru hermetičku brtvu kako bi se osigurala svježina meda i spriječilo curenje. Poklopac također ima prikladan navojni mehanizam za jednostavno otvaranje i zatvaranje teglice.

PVC materijal je transparentan, omogućujući vam da lako vidite količinu preostalog meda. Osim toga, teglica je lagana i kompaktna, što je čini prikladnom za putovanja darivanja ili slanje dostavnim službama.

Ova PVC teglica za med je izvrsna opcija za pčelare profesionalce, hobiste ili ljubitelje meda koji žele čuvati i prezentirati svoj med na estetski privlačan način.

Ostali asortiman ambalaže pogledajte OVDJE 

[/tab]
[tab title= “Povezane stranice”]

Agro Simpa D.o.o.  Honey Bee Pro

[/tab]
[/tabgroup]

Težina 0,06 kg
Shopping Cart
PVC Teglica 370ml
0,40
Scroll to Top