+385 99 226 7176

Sirup za pčele – API ENERGY 1Kg Vrečica 10 kom

Sirup za pčele Api Energy pruža pčelama esencijalne hranjive tvari kako bi održale svoje zdravlje i kvalitetu meda. Idealan je za uzimljavanje pčela.

10,50

OSTVARI POPUST Količina Cijena s popustom
Popust na količinu 50 + 9,45

NOVO PAKIRANJE – SIRUP U VREĆICI SPREMAN ZA POSLUŽIVANJE!

Predstavljamo vam novo pakiranje sirupa Api Energy. S ciljem pružanja jednostavnijih rješenja za pčelare, na tržište smo plasirali sirup u vrećicama. Ovo genijalno rješenje za prihranu pčela sirupom naširoko je poznato u Europi i već neko vrijeme se primjenjuje. Ovo je jedan od najjednostavnijih i najčišćih načina prihrane. Iskustva pčelara pokazuju da, kada jednom probaju sirup u vrećici, teško se odlučuju za neko drugo pakiranje.

Kako posluživati Api Energy 1 kg vrećice?

Kako bi se pčelama omogućila konzumacija sirupa iz vrećice, potrebno ju je polegnuti u hranilicu ili na satonošu. Pomoću igle ili skalpela napravite desetak malih rupica na gornjoj strani vrećice. Rupe trebaju biti dovoljno velike da kapljica sirupa može izaći, no ne prevelike da se sirup prolijeva. Pčela siše sirup kroz otvore na vrećici bez opasnosti od utapanja u sirupu.

Sirup za pčele – API ENERGY

Ovaj sirup pruža pčelama esencijalne hranjive tvari kako bi održale svoje zdravlje i vitalnost, posebno u razdobljima kada prirodni izvori nektara nisu dovoljni.

Sirup za pčele Api Energy pažljivo je izrađen kako bi pružio pčelama sve potrebne sastojke za njihovu prehranu. Glukoza i fruktoza, koje su prirodno prisutne u nektaru cvjetova, osiguravaju brz i lako dostupan izvor energije za pčele. Ovaj sirup je proizveden korištenjem enzima kako bi se omogućila optimalna konverzija šećera u sirupu, rezultirajući niskim sadržajem hidroksimetilfurfurala (HMF). Ovo je važno jer visoka razina HMF-a može biti štetna za pčele, dok niska razina HMF-a osigurava sigurnu i hranjivu opciju za njih.

Api Energy Sirup je idealan za uzimljavanje pčela tijekom zimskih mjeseci ili za dodatnu prehranu kada prirodni izvori nektara nisu dostupni ili su ograničeni. Pružajući pčelama potrebne hranjive tvari, ovaj sirup pomaže u održavanju jakih i zdravih pčelinjih zajednica. Također je koristan u stimuliranju razvoja novih zajednica, jer osigurava potrebnu energiju za izgradnju saća i podizanje legla.

Api Energy hrvatski je proizvod, izrađen s pažljivim odabirom sastojaka i stručnim pristupom. Agro Simpa, tvrtka koja stoji iza ovog proizvoda, posvećena je podršci pčelarima i brizi o pčelama, nudeći visokokvalitetne proizvode koji promiču zdravlje i produktivnost pčelinjih zajednica. Odaberite Api Energy Sirup i osigurajte optimalnu prehranu za vaše pčele, doprinoseći njihovom blagostanju i uspješnom uzgoju.

Zbog promjenjivih i nepredvidivih vremenskih uvjeta, prihrana pčela postala je nužna ako želimo osigurati zdrav i pravilan razvoj pčelinje zajednice te kvalitetnu i obilnu proizvodnju meda.

Sastav sirupa :

55% fruktoza i 40% glukoza.

Glavne značajke:
vrlo niski HMF (Hydroxymethylfurfural)
bez GMO supstanci
Dobiveno enzimskom proizvodnjom

Pakiranje API ENERGY SIRUPA:

IBC kontejner 1350 kg
Kanta 25 kg
Pet Boca 6 kg
Vrečica 1 kg (pakirano po 10 kom)
Proizvodnja

Agro Simpa d.o.o. nudi uslugu prepumpavanja sirupa direktno u Vašu ambalažu, uvjet je da ambalaža ima minimalnu zapremninu 100 kg).

Api Energy formulira i proizvodi Agro Simpa D.o.o.
Honey Bee Pro naš je kućni brend koji proizvodimo i pakiramo u Sisku.

Povezane stranice
Agro Simpa D.o.o.  Honey Bee Pro

 

Težina 10,5 kg
Dimenzije 25 × 25 × 25 cm
Pakiranje

6 kg, 25 kg, 1350 kg, Rinfuza po 1 kg

Količina

Naruči više od 60 pakiranja po 6kg, Naruči više od 25 pakiranja po 25kg, Naruči sirup u rinfuzi, više od 500kg, Pojedinačna narudžba proizvoda, po 1 kom

Shopping Cart
Api Energy 1 kg vrećicaSirup za pčele – API ENERGY 1Kg Vrečica 10 kom
10,50
OSTVARI POPUST Količina Cijena s popustom
Popust na količinu 50 + 9,45
Scroll to Top