Kontaktirajte nas na: +385 (0)99 583 8870 ili info@pcelarska-oprema.hr

Sirup za pčele – API ENERGY 25 kg (do 500kg)

233,57kn (31,00 €)

Sirup za pčele Api Energy pruža pčelama esencijalne hranjive tvari kako bi održale svoje zdravlje i kvalitetu meda. Idealan je za uzimljavanje pčela.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 12872 Kategorija: Oznake: , ,
O proizvodu
Glavne značajke:
Pakiranje API ENERGY SIRUPA:
Proizvodnja
Povezane stranice

Sirup za pčele – API ENERGY

Ovaj sirup pruža pčelama esencijalne hranjive tvari kako bi održale svoje zdravlje i vitalnost, posebno u razdobljima kada prirodni izvori nektara nisu dovoljni.

Sirup za pčele Api Energy pažljivo je izrađen kako bi pružio pčelama sve potrebne sastojke za njihovu prehranu. Glukoza i fruktoza, koje su prirodno prisutne u nektaru cvjetova, osiguravaju brz i lako dostupan izvor energije za pčele. Ovaj sirup je proizveden korištenjem enzima kako bi se omogućila optimalna konverzija šećera u sirupu, rezultirajući niskim sadržajem hidroksimetilfurfurala (HMF). Ovo je važno jer visoka razina HMF-a može biti štetna za pčele, dok niska razina HMF-a osigurava sigurnu i hranjivu opciju za njih.

Api Energy Sirup je idealan za uzimljavanje pčela tijekom zimskih mjeseci ili za dodatnu prehranu kada prirodni izvori nektara nisu dostupni ili su ograničeni. Pružajući pčelama potrebne hranjive tvari, ovaj sirup pomaže u održavanju jakih i zdravih pčelinjih zajednica. Također je koristan u stimuliranju razvoja novih zajednica, jer osigurava potrebnu energiju za izgradnju saća i podizanje legla.

Api Energy hrvatski je proizvod, izrađen s pažljivim odabirom sastojaka i stručnim pristupom. Agro Simpa, tvrtka koja stoji iza ovog proizvoda, posvećena je podršci pčelarima i brizi o pčelama, nudeći visokokvalitetne proizvode koji promiču zdravlje i produktivnost pčelinjih zajednica. Odaberite Api Energy Sirup i osigurajte optimalnu prehranu za vaše pčele, doprinoseći njihovom blagostanju i uspješnom uzgoju.

Zbog promjenjivih i nepredvidivih vremenskih uvjeta, prihrana pčela postala je nužna ako želimo osigurati zdrav i pravilan razvoj pčelinje zajednice te kvalitetnu i obilnu proizvodnju meda.

Sastav sirupa :

55% fruktoza i 40% glukoza.


vrlo niski HMF (Hydroxymethylfurfural)
bez GMO supstanci
Dobiveno enzimskom proizvodnjom

IBC kontejner 1350 kg
Kanta 25 kg
Pet Boca 6 kg

Agro Simpa d.o.o. nudi uslugu prepumpavanja sirupa direktno u Vašu ambalažu,uvjet je da ambalaža ima minimalnu zapremninu 100 kg).

Api Energy formulira i proizvodi Agro Simpa D.o.o.
Honey Bee Pro naš je kućni brend koji proizvodimo i pakiramo u Sisku.