+385 99 226 7176

Sirup za pčele – API ENERGY 25 kg (do 500kg)

Sirup za pčele Api Energy pruža pčelama esencijalne hranjive tvari kako bi održale svoje zdravlje i kvalitetu meda. Idealan je za uzimljavanje pčela.

28,75

OSTVARI POPUST Količina Cijena s popustom
Popust na količinu 21 + 25,88

Sirup za pčele – API ENERGY

Ovaj sirup pruža pčelama esencijalne hranjive tvari kako bi održale svoje zdravlje i vitalnost, posebno u razdobljima kada prirodni izvori nektara nisu dovoljni.

Sirup za pčele Api Energy pažljivo je izrađen kako bi pružio pčelama sve potrebne sastojke za njihovu prehranu. Glukoza i fruktoza, koje su prirodno prisutne u nektaru cvjetova, osiguravaju brz i lako dostupan izvor energije za pčele. Ovaj sirup je proizveden korištenjem enzima kako bi se omogućila optimalna konverzija šećera u sirupu, rezultirajući niskim sadržajem hidroksimetilfurfurala (HMF). Ovo je važno jer visoka razina HMF-a može biti štetna za pčele, dok niska razina HMF-a osigurava sigurnu i hranjivu opciju za njih.

Api Energy Sirup je idealan za uzimljavanje pčela tijekom zimskih mjeseci ili za dodatnu prehranu kada prirodni izvori nektara nisu dostupni ili su ograničeni. Pružajući pčelama potrebne hranjive tvari, ovaj sirup pomaže u održavanju jakih i zdravih pčelinjih zajednica. Također je koristan u stimuliranju razvoja novih zajednica, jer osigurava potrebnu energiju za izgradnju saća i podizanje legla.

Api Energy hrvatski je proizvod, izrađen s pažljivim odabirom sastojaka i stručnim pristupom. Agro Simpa, tvrtka koja stoji iza ovog proizvoda, posvećena je podršci pčelarima i brizi o pčelama, nudeći visokokvalitetne proizvode koji promiču zdravlje i produktivnost pčelinjih zajednica. Odaberite Api Energy Sirup i osigurajte optimalnu prehranu za vaše pčele, doprinoseći njihovom blagostanju i uspješnom uzgoju.

Zbog promjenjivih i nepredvidivih vremenskih uvjeta, prihrana pčela postala je nužna ako želimo osigurati zdrav i pravilan razvoj pčelinje zajednice te kvalitetnu i obilnu proizvodnju meda.

Sastav sirupa :

55% fruktoza i 40% glukoza.

Glavne značajke:
vrlo niski HMF (Hydroxymethylfurfural)
bez GMO supstanci
Dobiveno enzimskom proizvodnjom

Pakiranje API ENERGY SIRUPA:

IBC kontejner 1350 kg
Kanta 25 kg
Pet Boca 6 kg

Agro Simpa d.o.o. nudi uslugu prepumpavanja sirupa direktno u Vašu ambalažu,uvjet je da ambalaža ima minimalnu zapremninu 100 kg).

Api Energy formulira i proizvodi Agro Simpa D.o.o.
Honey Bee Pro naš je kućni brend koji proizvodimo i pakiramo u Sisku.

Povezane stranice

Agro Simpa D.o.o.  Honey Bee Pro

 

Težina 25 kg
Dimenzije 15 × 15 × 30 cm
Pakiranje

6 kg, 25 kg, 1350 kg, Rinfuza po 1 kg

Količina

Naruči više od 60 pakiranja po 6kg, Naruči više od 25 pakiranja po 25kg, Naruči sirup u rinfuzi, više od 500kg, Pojedinačna narudžba proizvoda, po 1 kom

Shopping Cart
Sirup za pčele – API ENERGY 25 kg (do 500kg)
28,75
OSTVARI POPUST Količina Cijena s popustom
Popust na količinu 21 + 25,88
Scroll to Top