+385 99 226 7176

Topionik voska solarni S – Lyson

Vanjske dimenzije:

širina: 36 cm visina: 21,5 cm dužina: 62,5 cm

Dimenzije ladice za okvire:

širina: 34 cm dužina: 47 cm

385,00

SKU 13332 Kategorija Tag

Topionik voska solarni S – Lyson je koristan alat kada želite otopiti saće ili poklopce koje ćete prikupiti tijekom procesa ekstrakcije. Savršen je za pčelare koji se bave malim razmjerima.

Ova ekonomska opcija je jednostavna za sastavljanje, postavljanje i korištenje. Jednostavno stavite poklopce i sakupljeni vosak u topionik, zamijenite poklopac i pustite suncu da obavi svoj posao.

Vanjske dimenzije:

širina: 36 cm visina: 21,5 cm dužina: 62,5 cm

Dimenzije ladice za okvire:

širina: 34 cm dužina: 47 cm

Dodatna oprema:

W3200TM Stalak za mali solarni topionik voska od nehrđajućeg čelika GRATIS UZ TOPIONIK.

ŁYSOŃ

Tvrtka “ŁYSOŃ” prisutna je na tržištu od 1995. godine. Bavi se uglavnom proizvodnjom pčelarske opreme. Na europskom tržištu jedna je od najvećih tvrtki u ovom sektoru. Specijalizirani su za proizvodnju košnica od stiropora u šest sustava, odnosno Wielkopolski, Ostrowski, Langstroth, Dadant, Apipol i Warszawski. Svoju ponudu postupno proširuju i u mogućnosti su prilagoditi se svakoj narudžbi. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu ŁYSOŃ je pri samome vrhu u proizvodnji pčelarske opreme kao što su vrcaljke, dozatori, otklapači itd. U nekoliko posljednjih godina tim ŁYSOŃ osvaja višestruke nagrade na svjetskim sajmovima.

Ostatak ponude pčelarskih aparata možete pogledati Ovdje
Za akcije, pogodnosti i događaje pratite nas na našem Facebook profilu

Težina 15,2 kg
Shopping Cart
Topionik voska solarni S – Lyson
385,00
Scroll to Top