+385 99 226 7176

Kante za med

Kante za med

Kante za med predstavljaju bitan proizvod za pčelare i ljubitelje meda koji žele sigurno skladištiti i prenositi ovu dragocjenu tekućinu. Ova kategorija proizvoda obuhvaća različite vrste kanti specijalno dizajnirane za pohranu meda. Obično su izrađene od visokokvalitetnih materijala poput plastike ili nehrđajućeg čelika, što osigurava sigurno i nekontaminirano skladištenje meda.

Često dolaze s posebnim značajkama poput hermetičkih zatvarača ili poklopaca s brtvom kako bi se spriječilo curenje ili ulazak zraka. Također, mogu imati ručke ili drške za lakše nošenje i manipulaciju. Večina kanti opremljena je i slavinom/ispustom radi lakšeg pakiranja meda u teglice. Slavina može biti PVC ili inox.

Dostupne su u različitim veličinama, od manjih zapremnina pogodnih za kućnu upotrebu do većih kapaciteta koji su idealni za profesionalne pčelare ili proizvođače meda. U našoj ponudi pronaći ćete samo najkvalitetnije kante poznatog Europskog proizvođača Lyson.

Ukratko, spremnici za med su neophodna oprema za sve koji se bave pčelarstvom pružajući siguran i praktičan način za skladištenje ove slatke delicije.

Prikazuje se svih 14 rezultata

Shopping Cart
Scroll to Top